Citroën Select


Az Ön CITROËN SELECT gépjárműve éjjel-nappal igénybe vehető asszisztencia szolgáltatásra jogosult, és az alkatrészekre, ill. a munkadíjra egyaránt kiterjedő garanciát élvez. A gépjármű korától függően az alábbi két garanciatípus valamelyike vonatkozik rá:

• CITROËN SELECT garancia:

maximum 3,5 tonna megengedett össztömegű (PTAC), a szerződéskötés időpontjában az első forgalomba helyezéstől számított 60 hónapnál fiatalabb, az eladás napján kevesebb mint 150.000 km futásteljesítményű, magánhasználatra szánt személygépkocsikra vagy haszongépjárművekre érvényes szerződéses garancia;

• CITROËN SELECT 5+ garancia:

maximum 3,5 tonna megengedett össztömegű (PTAC), a szerződéskötés időpontjában az első forgalomba helyezéstől számított 60 hónapnál idősebb, de 84 hónapnál fiatalabb, az eladás napján kevesebb mint 150 000 km futásteljesítményű, magánhasználatra szánt személygépkocsikra vagy haszongépjárművekre érvényes szerződéses garancia.

A fenti garanciák érvényesítésének feltételeit és módját a letölthető garanciafüzet ismerteti. A füzet 14. oldalán egy szójegyzék segíti az eligazodást.

További felvilágosításért, illetve garanciaigényével, kérjük, forduljon a CITROËN SELECT hálózathoz.

Letölthető dokumentumok:

· Citroën Select garanciafüzet (PDF)

· Használtgépjármű-felkészítési lap (PDF)