Mercedes-Benz Tanúsított


12 hónapos műszaki garancia

Amennyiben a jármű kora az átvételkor meghaladja a két évet (az első forgalomba helyezés időpontjától több mint 24 hónap telt el), vagy a tanúsított kilométeróra állás 30 ezer km-nél magasabb, úgy a gépkocsira az átvételtől számított 12 hónapig érvényes, km-korlátozás nélküli garanciát vállalunk.

A részletekről és a garancia feltételeiről kérjük, érdeklődjön a Jahreswagen partnereknél!

Mercedes-Benz mobilitás csomag

A Mercedes-Benz mobilitás csomag (Mobilo/Mobilo Life) a jármű átvételének napjától számított, legalább 24 vagy legalább 12 hónapos időtartamra vehető igénybe, sőt, a szolgáltatási csomag érvényessége meghosszabbítható mindaddig, amíg a jármű előírt karbantartásairól a Mercedes-Benz szervizhálózat segítségével hiánytalanul gondoskodik.

A Mobilitás csomag szolgáltatásait és feltételeit részletesen a gépkocsi szervizfüzete írja le. A Jahreswagen partnerek szívesen ismertetik a szolgáltatások pontos tartalmát, és feltételeit.

Tanúsított járműtörténet

A gépkocsi átvizsgálása során gondosan ellenőriztük az autó előéletét, azzal a céllal, hogy meggyőződjünk az alábbi jellemzőkről:

Karbantartás: Tanúsítjuk, hogy a jármű a teljes előélete során hiánytalanul átesett a Mercedes-Benz által előírt időszakos karbantartásokon.

Futásteljesítmény: Igazoljuk, hogy a kilométeróra szerinti futásteljesítmény megfelel a valóságnak.

Tehermentesség: Meggyőződtünk róla, hogy az autó igény- teher- és permentes.

Teljes körű műszaki átvizsgálás

A megvásárolt gépkocsi műszaki átvizsgálását az erre specifikusan kiképzett technikusunk végezte el a Mercedes-Benz által szabványosított eljárás keretében.

Az átvizsgálás lehetővé teszi az összes mechanikai, illetve esztétikai hiba feltárását, és ezek maradéktalan kijavítását. Ez az eljárás lehetőséget ad a gondos válogatásra, így kizárólag a követelményeknek megfelelő járművek kerülhetnek a kínálatunkba.

Felkészítés Mercedes-Benz szabvány alapján

A felkészítésre vonatkozó szabvány műveletsorunk lényege, hogy a műszaki átvizsgálás során feltárt összes hibát kijavítottuk, illetne minden hiányosságot pótoltunk, még mielőtt az autót kiállítottuk volna.

A szabvány előírja, hogy a jármű felkészítését a műszaki átvizsgálás eredménye alapján, a Mercedes-Benz által előírt javítási technológiával és (szükség esetén) eredeti cserealkatrészekkel kell elvégezni.

Ezeken felül a szabvány meghatározza az esetleges esztétikai hiányosságok helyreállítására vonatkozó eljárásokat, és pontosan előírja a felkészítés folyamatát.

Az átadást megelőzően minden gépkocsi tételes minőségellenőrzésen és teljes takarításon esett át, így biztosítjuk, hogy a megvásárolt autó műszaki és esztétikai állapota átadáskor is megfeleljen az előírásainknak.

Speciális finanszírozási ajánlatok

Az autóink megvásárlását vonzó finanszírozási lehetőségekkel segítjük. Az aktuális konstrukciókról kérjük, érdeklődjön a Jahreswagen patnereknél.